Navigatie overslaan

Direct naar de hoofdnavigatie

Direct naar de navigatie voor kinderen

Direct naar de navigatie voor jongeren

Direct naar de navigatie voor volwassenen

Direct naar de navigatie voor wijken

Wij zijn Tandem Welzijn Nijmegen

Home>Nieuws>Actueel>Nieuwsbericht

HOOFD NAVIGATIE:
Doelgroep volwassenen

NAVIGATIE VOLWASSENEN:
Doelgroep jongeren

NAVIGATIE JONGEREN:
Doelgroep kinderen

NAVIGATIE KINDEREN:

NAVIGATIE WIJKEN:

terug

Nijmeegse meiden praten op 1 mei samen over ‘Girls Stuff’

Meer dan 100 meiden van tien tot veertien jaar ontmoeten elkaar dinsdag 1 mei op de eerste stedelijke meidendag van het jongerenwerk. Op deze ‘Girls stuff’-middag zijn er activiteiten op het gebied van sport, creativiteit en leefstijl. En de meiden gaan in gesprek over onderwerpen als social media, pesten en hoe je jezelf online presenteert.

De dag wordt begonnen met een gezamenlijke aftrap in de grote zaal, onder leiding van Francien Regelink. Francien is schrijver van ‘Francien laat je tieten nog eens zien’, bekend van tv en haar blog Girlslove2run.

De rest van de dag kunnen meiden onder andere voetballen, boksen en een gezonde lunch maken. In workshops leren ze het verschil tussen ‘echt of niet’ op social media, praten over hoe je jezelf online presenteert en wat dat doet met je zelfvertrouwen. De meiden gaan uiteraard naar huis met een goodiebag. De stedelijke meidendag ‘Girls Stuff’ vindt plaats van 11.30 uur tot 17.15 uur in voorzieningenhart ’t Hert (Willemskwartier).

 

Jaarlijks terugkerend evenement
De dag is een initiatief van het jongerenwerk van Stichting Het Inter-lokaal & Tandem in samenwerking met de GGD Gelderland-Zuid, Indigo, Boksschool NABA en Sportontwikkeling Nijmegen van de gemeente Nijmegen. De meidendag wordt een jaarlijks terugkerend evenement waar workshops over actuele meidenthema’s worden georganiseerd. Scholen die volgend jaar mee willen helpen zijn van harte uitgenodigd.


HEADER PRINTVERSIE:
Logo Tandem

Tandem, Centraal bureau

Bezoekadres:
OPUS, Centrum voor Welzijn
Julianaplein 1, Nijmegen
Correspondentieadres:
Postbus 1547
6501 BM NIJMEGEN
tel.: 024 3680111
fax: 024 3600120
email: info@tandemwelzijn.nl
www.tandemwelzijn.nl

FOOTER PRINTVERSIE:

© Tandem, Welzijnsorganisatie Nijmegen | Deze pagina op internet: http://www.tandemwelzijn.nl/nieuws/actueel/nieuwsbericht/artikel/nijmeegse-meiden-praten-op-1-mei-samen-over-girls-stuff.html