Navigatie overslaan

Direct naar de hoofdnavigatie

Direct naar de navigatie voor kinderen

Direct naar de navigatie voor jongeren

Direct naar de navigatie voor volwassenen

Direct naar de navigatie voor wijken

Wij zijn Tandem Welzijn Nijmegen

Home>Nieuws>Actueel>Nieuwsbericht

HOOFD NAVIGATIE:
Doelgroep volwassenen

NAVIGATIE VOLWASSENEN:
Doelgroep jongeren

NAVIGATIE JONGEREN:
Doelgroep kinderen

NAVIGATIE KINDEREN:

NAVIGATIE WIJKEN:

terug

Wie wordt de Nijmeegse FIFA-koning van 2018?

Tijdens de jaarwisseling op 30 en 31 december 2017 wordt een groot 2 tegen 2 FIFA-toernooi georganiseerd op Sportpark De Dennen. 128 jongeren uit alle wijken van Nijmegen kunnen gratis deelnemen en met elkaar aan het Playstationspel de strijd aanbinden. Er wordt gespeeld in 2 leeftijdscategorieŽn. De winnaars gaan naar huis met mooie prijzen en mogen zich een jaar lang FIFA-koning 2018 van Nijmegen noemen. Drijvende kracht achter het toernooi zijn het jongerenwerk van Stichting het Inter-lokaal & Tandem in samenwerking met voetbalvereniging Quick 1888 en NEC Doelbewust. Deze laatste partner stelt naast kleding ook 100 kaarten voor de wedstrijd tegen Den Bosch beschikbaar.

Inschrijven
Jongeren kunnen zich inschrijven door voor 30 december een mail te sturen naar fifatoernooi@verwijder-dit.tandemwelzijn.nl o.v.v. voornaam, achternaam, leeftijd en naam van vriend of vriendin waarmee die dag een koppel wordt gevormd. Op 30 december wordt er gespeeld door jongeren tussen 9 jaar en 14 jaar. Op 31 december is de leeftijd tussen de 15 jaar en 20 jaar. Let op: Het is een 2 tegen 2 toernooi, er dient dus in tweetallen te worden ingeschreven.

Locatie: Sportpark De Dennen, Dennenstraat 25, 6543 JP Nijmegen
Ophalen speelkaart: 11:00-11:30
Start toernooi: 12:00-17:00
Dit geldt voor beide speeldagen


Mooie prijzen voor winnars en 25 beste dagkoppels

Er wordt niet gespeeld vanuit een knock-out systeem en ook zijn er geen poulefases. Per overwinning ontvangt de winnaar een overwinningskaart. Aan het eind van de dag wint het team met de meeste overwinningskaarten. Er is dus geen afvalrace of poulesysteem. De dagwinnaars winnen beiden een game naar keuze. NEC Doelbewust stelt naast kleding per dag ook 25 x 2 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd van NEC tegen Den Bosch.

Waarom dit toernooi?
Het verkeerd afsteken van vuurwerk is een terugkerend fenomeen rond de jaarwisseling, vooral bij jongeren. Het jongerenwerk van Stichting het Inter-lokaal en Tandem organiseert daarom niet alleen een preventieve vuurwerkcampagne op Nijmeegse basisscholen, maar ook een grote eindejaarsactiviteit. Dit jaar is dit een groot 2 vs 2 FIFA-toernooi, in samenwerking met voetbalvereniging Quick 1888 en NEC Doelbewust. Zo willen zij vuurwerkoverlast reduceren en ongelukken voorkomen.

Bestanden:

FIFATOERNOOI_DEF.jpg (1.9 MB)


HEADER PRINTVERSIE:
Logo Tandem

Tandem, Centraal bureau

Bezoekadres:
OPUS, Centrum voor Welzijn
Julianaplein 1, Nijmegen
Correspondentieadres:
Postbus 1547
6501 BM NIJMEGEN
tel.: 024 3680111
fax: 024 3600120
email: info@tandemwelzijn.nl
www.tandemwelzijn.nl

FOOTER PRINTVERSIE:

© Tandem, Welzijnsorganisatie Nijmegen | Deze pagina op internet: http://www.tandemwelzijn.nl/nieuws/actueel/nieuwsbericht/artikel/wie-wordt-de-nijmeegse-fifa-koning-van-2018.html